Αγνό και φυσικό ντεμακιγιάζ για όλα τα δέρματα!!

Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα έχετε ξεμείνει από μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή γαλάκτωμα καθαρισμού! Και αν έχεις βάλει και αδιάβροχη μάσκαρα, δεν πρόκειται να ξεβαφτείς ποτέ! Υπάρχουν λύσεις, οικονομικές, αγνές και άκρως φιλικές για την φροντίδα της επιδερμίδας σας!
Δείτε πως μπορείτε να ξεβάφεστε υποαλλεργικά και με καθαριστικά, που όχι μόνο αφήνουν τέλεια καθαρή επιδερμίδα, θρέφουν το δέρμα και της βλεφαρίδες σας και σας κάνουν μάτια πιο λαμπερά και χωρίς τα χημικά του εμπορίου, επιτέλους!


Ελαιόλαδο με γάλα: Ανακατεύετε ίση ποσότητα γάλακτος και ελαιόλαδου. Εφαρμόζετε με ένα βαμβάκι σε όλο το πρόσωπο μέχρι να καθαριστεί καλά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το πρόσωπό σας θα καθαρίσει από το μακιγιάζ και θα ενυδατωθεί από το έλαιο.


Γιαούρτι: Βάλτε μία μικρή ποσότητα γιαουρτιού σε ένα βαμβάκι και καθαρίστε απαλά το πρόσωπο σας. Ξεπλύνετε με νερό.


Οποιοδήποτε έλαιο φιλικό προς το πρόσωπό σας: Μπορείτε να κάνετε ντεμακιγιάζ με σκέτο ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο ή οποιοδήποτε έλαιο σας αρέσει. Εφαρμόζετε με βαμβάκι και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το πιο ποιοτικό ντεμακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε! Το αμυγδαλέλαιο, βρήκα στα φαρμακεία και το δοκίμασα για να ξεβάψω τα μάτια μου. Πολύ καλό, δεν τσούζει τα μάτια και αφαιρεί τελείως την μάσκαρα. Επίσης είναι φυσικό χωρίς συντηρητικά και μπορείτε να το αγοράσετε πολύ φθηνά!!

Καλό, ασφαλές και... ωφέλιμο ντεμακιγιάζ! 


Το είδα: mystikapanoraias.blogspot.gr,spitikamystika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου