Ρόφημα κανέλας για τις «δύσκολες» μέρες του μήνα

Επιλέξτε πιο φυσικούς τρόπους για να αντιμετωπίστε τους πόνους της περιόδου και όχι τα κλασσικά παυσίπονα. Αν υποφέρετε εκείνες τις δύσκολες ημέρες του μήνα, αν οι πόνοι περιόδου δεν σας αφήνουν να κάνετε αυτά που κάνετε καθημερινά, η φύση σας προσφέρει απλόχερα ένα «φάρμακο» που δεν είναι άλλο από την κανέλλα. Την κανέλα την αγαπάμε για τη μυρωδιά της, τη γεύση της και τώρα θα την αγαπήσουμε για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.
Η κανέλα σύμφωνα με μελέτες έχει αντισηπτική, χωνευτική, τονωτική και αιμοστατική δράση αλλά ταυτόχρονα έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και κάνει θαύματα στους πόνους της περιόδου. Η κανέλα έχει σπασμολυτικές ιδιότητες και θεωρείται το καλύτερο φυσικό
παυσίπονο για τις γυναίκες που υποφέρουν τις δύσκολες μέρες.
Μπορείτε λοιπόν να βράσετε σε ένα μπρίκι 1 ξύλο κανέλας σε ένα ποτήρι νερό για 20 λεπτά περίπου και στη συνέχεια να πιείτε το ρόφημα. Επίσης χάρη στις τονωτικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του συγκεκριμένου μπαχαρικού, θα ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα προφυλαχθείτε από τις εποχικές ιώσεις. Το ιδανικό θα ήταν να το πιείτε μία ημέρα πριν την δύσκολη μέρα και την πρώτη μέρα. Θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου